<

Mellandagsrea 2024


Nu kan du fynda ordentligt i mellandagsrean för 2024 som startat hos många e-butiker. Vi fyller varje dag på med nya mellandagsreor precis som förra året vilket kan spara dig många kronor. Självklart hjälper vi dig att få en överblick av vad du har att välja mellan genom att presentera butiker och kategorier tydligt samt vilka rabatter butikerna på nätet kan erbjuda dig i årets mellandagsrea. Håll utkik för vi fyller snart med nya reor inför det som kallas januarirea eller vinterrea.

80%

STS Alpresor
Mellandagsrea

Resor & Hotell

Upp till 80% rabatt på skidresor.

77%

Bagaren och Kocken
Mellandagsrea

Design & Inredning

Upp till 77% rabatt på köksprodukter.

70%

KitchenTime
Mellandagsrea

Kök & Servering

Upp till 70% rabatt på köksprodukter.

50%

Grand Parfymeri
Mellandagsrea

Hälsa & Skönhet

Upp till 50% rabatt på skönhetsprodukter.

30%

Happy Socks
Mellandagsrea

Kläder & Accessoarer

30% rabatt på strumpor.

30%

Smartphoto
Mellandagsrea

Fotoprodukter

30% rabatt på alla fotoprodukter.

20%

Bangerhead.se
Mellandagsrea

Hälsa & Skönhet

20% rabatt på alla skönhetsprodukter.

Psst.. Du glömmer väl inte att dela sidan med dina vänner som kanske också behöver handla billigare online?

Mellandagsrean är en fin tradition för alla oss som inte gillar att betala mer än nödvändigt. Detta innefattar stora delar av det svenska folket då vi är sparsamma i Sverige. Alla borde dra fördel av mellandagsreorna när butikerna tömmer deras lager och mellandagsrean är ett perfekt tillfälle att spara en rejäl slant! I många familjer har julklapparna fått byta dag från julafton för att ge plats åt mellandagsreorna, och detta sätt att spara tusentals kronor har fullkomligt exploderat genom en snabb och lättillgänglig e-handel utan trängsel eller långa köer. Redan dagen efter julafton (juldagen eller annandagen) startar många butiker på nätet. Vi supersparare har ofta fram till februari (ibland ännu längre) på oss att njuta av detta.

Mellandagsrean övergår till nya namn beroende på tidpunkt, från att ha börjat som höst-/vinterrea så övergår den till mellandagsrea, för att sedan gå över till januarirea och februarirea. Det är helt okej, om du frågar oss! Ju längre vi kan spara pengar desto bättre.

De stora fördelarna med att handla i mellandagsrean på nätet är att du slipper köa, att du enkelt kan jämföra priser, att du har ett större utbud och priserna kan pressas ytterligare genom att butiken i fråga slipper kostnader för butikslokal och butikspersonal. Att du dessutom kan söka efter vad du önskar eller navigera genom kategorier i butiker på nätet gör det smidigare än att gå och virra runt i en fullsmockad fysisk butik.

Den som är bäst förberedd inför mellandagsrean sparar mest pengar och det är där Klappjakten kommer in i bilden. De som står bakom Klappjakten är proffs, nu snackar vi supersparare av rang och du får ta del av deras tips med en minimal egen insats, väldigt bekvämt att få allt serverat på ett silverfat.

När börjar mellandagsrean? Mellandagsrean 2024 startar normalt sett redan på julaftonskvällen alternativt senast 26 december. Så håll koll på detta datumet! Sedan finns det såklart dom som drar igång med mellandagsrea redan långt innan julen startat.

Vad finns det för olika namn på mellandagsrea? Kärt barn har många namn brukar man säga. Även om mellandagsrea är det namn på denna superrea som folk känner igen är det inte ovanligt att denna kallas julrea, annandagsrea, julutförsäljning och julrabatt.

Vad finns det för produkter du kan shoppa i mellandagsrean eller vinterrean 2024? De absolut populäraste produkterna som ofta shoppas i mellandagsrean är hemelektronik, kläder och mode. På senare år har det även blivit populärt att handla produkter för träning, hälsa och skönhet. Den största uppstickaren på senare år måste ändå vara produkter för hemmet såsom designprodukter, belysning och annan typ av inredning. Vill du hitta den där datorn, tv-spelet eller designprodukten som du letat efter hela året men väntat på rabatt så ska du absolut försöka hitta den i mellandagsrea 2024 eller vinterrean 2024.

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du vår användning. Läs mer om cookies